miércoles, 28 de noviembre de 2012

Continuem amb el Power Point

A les classes pràctiques, durant la setmana passada i aquesta hem continuat acabant les activitats del Power Point d’en Caillou. Aquesta setmana hem introduït nous aspectes com són els encadors amb ells hem pogut crear una activitat de cercar diferències, sortint així, al donar clic en la diferència, uns cercles que assenyalen la diferència a la fotografia original i la modificada. Al principi ha sigut una mica estesant perquè no a tots ens ha sortit bé a la primera, però finalment tots hem aconseguit fer l’activitat. 

Pel que fa a les classes teòriques hem començat amb el tema quatre. Aquest tema ens ha servit per a treballar el nostre treball de grup sobre el reciclatge, per al qual ja hem elaborat un guió per a la seva realització. 

Ens hem llegit dos articles molt interessants. El que més m’agradat ha sigut el d’Urbina, on posa de manifest que hem de saber avaluar els recursos dels que disposem a la Red. Relacionant amb això, durant aquesta setmana, també hem tingut que emplenar unes fitxes d’avaluació multimèdia. Amb elles, hem pogut observar els ítems en els que ens tenim que fixar dels diferents recursos per poder avaluar-los com a adequats per als nostres infants. 

En aquest article, Urbina aporta la dada d’un estudi realitzat a Estats Units on van extreure que només un 25% dels programes educatius estaven realitzats adequadament. Aquestes dades fan una mica de por, sobretot quan sabem que les noves tecnologies cada volta són més utilitzades per molta més gent. Això ens fa tenir més cura a l’hora de seleccionar el material que fem servir com a didàctic que tenim a la xarxa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario