jueves, 6 de diciembre de 2012

Què t'agradaria trobar a una escola envers a las TIC?

Aquesta és una molt bona pregunta en la que ja havíem pensat, ja que la nostra generació d’infantil vam començar a utilitzar l’eina blogger des del començament dels estudis, i podem dir que estem immersos dins d’aquest món. 

Al que tota persona implicada en la societat actual de la comunicació en la que vivim l’agradaria trobar-se al arribar a un centre és, principalment persones realment implicades en voler treballar amb les TIC dins les aules. Crec que si arribes a un centre amb persones negatives i que no tenen disposició envers la utilització de les TIC és una mica desmotivant i s’hauria de cercar recursos per a motivar-los. 

A part de la implicació i la disposició, l’ideal seria trobar-se amb un personal que dediques part del seu temps en la formació contínua. No tan sols que assisteixi als cursos de formació, si no que verdaderament vegin les avantatges que introduir les TIC suposen, i tinguin ganes i estiguin motivats en treballar amb elles. 7

Avui hem fet un debat molt interessant, on un grup eren el Govern, altre el centre i altre els docents. Per separat, hem preparat unes preguntes i ens han sortit d’unes altres. Les hem exposat, demanant formació per al professorat i material físic com ordinadors, per a introduir-los a les aules. A la conclusió que hem arribat és que com centre i docents hem preparat les nostres demandes per separat, havia discordances. El centre demanava més recursos físics que nosaltres, els docents, no havíem demanat, per exemple. 
El que vol dir això és que sense una coordinació, sense una dedicació de temps per a compartir idees, per parlar, no hi ha eficàcia. S’ha de treballar conjuntament per tal d’arribar a acords, que no hagin aspectes que es contradiguin, i poder lluitar junts per demanar aspectes que donin qualitat a l’educació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario