miércoles, 16 de enero de 2013

Finalitzant el treball grupal!

Avui era un dia optatiu d’anar a classe. El nostre grup ens hem reunit a casa per tal d’acabar el nostre projecte multimèdia que tenim que presentar el proper dimecres. La veritat que el tenim bastant avançat, ens queda acabar de redactar més tècnicament els continguts que hem tractat i la reflexió final. 

Pel que fa al treball escrit no hem trobat massa dificultats per a realitzar-ho ja que des d’un primer moment teníem molt clar el que volíem fer i com. 

Pel que fa a la part pràctica, ens agradaria haver introduït moltes més activitats amb molts de nous efectes, però per manca de temps no hem tingut l’oportunitat de dedicar temps en aprendre a emprar altres efectes nous que l’eina Power Point ens pot oferir. 

Hem començat també a elaborar el nostre Pechakucha per a la presentació de dit treball. És una manera de presentar més limitada, però això ens ha fet tenir que sintetitzar les idees principals, i les coses que ens pareixen més interessants per a exposar als nostres companys. Sobretot l’hem fet molt gràfic, per a que no sigui avorrit i per a que enganxi al públic. Pensem que quedarà bastant atractiu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario